“Ik heb Calei benaderd omdat ik merkte dat een laag zelfvertrouwen mij erg in de weg zat tijdens het solliciteren. Ook was ik vaak erg gespannen op mijn
eerdere werk en viel ik soms lastig in slaap. Ik had direct bij het eerste
gesprek het idee dat Miranda mij goed begreep. Ook had ik er vertrouwen in, dat zij de benodigde kennis had om mij te kunnen helpen. Tijdens een aantal bijeenkomsten hebben we samen gekeken, in hoeverre het beeld dat ik van mijzelf had overeenkomt met de werkelijkheid. Hierdoor besefte ik mij, dat
ik voornamelijk oog had voor mijn onvolkomenheden. Dit heeft mij erg geholpen tijdens sollicitaties. In een aantal andere bijeenkomsten hebben we gekeken, hoe ik beter kan ontspannen en tot rust kan komen. Ik weet nu hoe ik dit kan toepassen. Ik merk dat het helpt, want de laatste tijd slaap ik duidelijk beter.”


"Wij zijn via via bij Miranda terechtgekomen voor onze 13 jarige dochter. Het intakegesprek was al een verademing. De tijd die Miranda voor ons nam en de verhelderende vragen die ze stelde, gaven ons meteen al nieuwe inzichten. Het leggen van contact met onze dochter - die best moeite heeft om open te staan voor vreemden - heeft onze dochter positief ervaren. Zij was bang dat ze de hele tijd moest praten maar Miranda gebruikt een afwisseling van diverse technieken en er werd volgens onze dochter ook veel gelachen. Tijdens de therapie met onze dochter bleef Miranda met ons in contact maar ze bakende ook heel goed de vertrouwensband met onze dochter af. Ook als ouders kregen wij handvatten en werden wij geconfronteerd met ons eigen handelen. Bij het tussentijdse gesprek was onze dochter ook aanwezig. Al na een paar sessie merkten wij resultaat; niet alleen bij onze dochter maar in het hele gezin. Wij zijn heel erg blij dat we bij Miranda terecht zijn gekomen."

- Familie Dirkx -


“Miranda heeft ons geholpen om beter met elkaar te communiceren en elkaar beter te begrijpen. Door de methodes en technieken die zij toepast hebben we een nieuwe taal geleerd zodat we onze relatie vanuit verbinding kunnen onderhouden en kunnen verdiepen. Miranda kan heel goed manoeuvreren tussen de opvattingen die wij hebben op de relatie en op de ander. Ze kiest geen partij maar kan zich heel goed inleven in een beleving van de ene en tegelijkertijd confronteren met de beleving van de ander. Het is eigenlijk raar dat mensen hun auto periodiek naar de garage brengen maar geen onderhoud plegen aan hun relatie. Iedereen die een toprelatie wenst zou naar een topcoach zoals Miranda moeten gaan. Wij komen zeker terug voor een APK!”

- Een stel uit Rotterdam -