Van midlife naar mylife

De tweede helft van het leven kan gepaard gaan met twijfelmomenten.
Wat ga ik doen met de rest van mijn leven? Wat vind ik werkelijk belangrijk? Is dit nu alles? Biedt mijn relatie mij nog wel geluk?
Vaak zorgen vastgeroeste patronen voor een freeze-toestand; klem zitten, niet meer kunnen handelen, geen stap meer voorwaarts kunnen zetten zijn daarvan de uittingsvormen welke kunnen leiden tot een burn-out. Vluchten in het werk, een nieuwe relatie, drank of andere afleidingen helpen niet omdat je je vastgeroeste patronen meeneemt.

Voor de één begint de twijfel al bij 40 en voor de ander pas op 55- of 60-jarige leeftijd of zelfs helemaal niet. Als de momenten van twijfel te vaak voorkomen, u onrust ervaart, niet in balans bent of niet blij en gelukkig bent, kan begeleiding u helpen om weer grip te krijgen op uw leven.

Samen stappen we in de wereld van het magisch denken, we wijken af van de gebaande paden en gaan op zoek naar de levensvlam, (het kleine nieuwsgierige, inspirerende, stralende, baldadige, spelende jongetje) en naar de verbinding met de wereld om je heen (het vrolijke, pure, verlangende meisje dat kan genieten van de kleine dingen, wil groeien en veiligheid zoekt).

De freeze-toestand wordt hiermee doorbroken en er ontstaat ruimte om de mannelijke krachten en de vrouwelijke intuïtie te hervinden en te versterken. We transformeren zo uw midlife naar mylife.