Stacks Image 1015

Over mij

Ik ben Miranda van den Ende, geboren in Delft in 1966 en moeder van een volwassen dochter.

Wat is kenmerkend voor mij?

  • temperamentvol en gepassioneerd
  • nieuwsgierig en leergierig, vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
  • lief en zorgzaam voor de mensen die dichtbij staan
  • open en verbindend en geïnteresseerd in wat mensen beweegt
  • een geaarde stier met inmiddels de nodige levenswijsheid
  • snel denkend, creatief en nog steeds vol levensvuur

Mijn kernwaarden zijn:

PASSIE

VERBONDENHEID

GROEI

EERLIJKHEIDMijn missie

Met open mind verbinden met de mensen om mij heen en vanuit passie en enthousiasme bijdragen aan de bloei van het potentieel van mens en bedrijf.Mijn werk

Werk doen waarin ik mijn passie en enthousiasme kwijt kan is voor mij van levensbelang. Ik kan dat in het begeleiden van mensen maar ook in het organiseren van evenementen en het doen van projectbegeleiding. Mijn praktijk combineer ik dan ook met het werken in de profit sector. Op deze wijze kan ik alle kanten van mezelf tot zijn recht laten komen.


Na diverse banen in zowel de profit als de non-profit sector in diverse functies, startte ik in 1998 mijn eigen bedrijf M-flex. M-flex biedt project-, proces en beleidsondersteuning in het bedrijfsleven

Door de opleidingen die ik volgde, evolueerde mijn werk naar het begeleiden van groepen en individuen bij leer-, groei- en veranderingsprocessen. Mijn ervaring in deze trajecten was dat vaak onbewuste belemmerende overtuigingen, normen en waarden een rol spelen die in je jeugd al zijn ontstaan. Dit heeft mij geïnspireerd om een opleiding tot kinder- en jeugdtherapeut te volgen.

In 2005 ben ik, naast mijn werk in het bedrijfsleven, Calei gestart; mijn eigen praktijk in de begeleiding van mensen die door interne en externe factoren worden belemmerd in hun persoonlijk ontwikkelingsproces. Inmiddels ben ik door vele opleidingen, cursussen en levenservaring een ervaren therapeut / counselor / coach.